lauantai 28. heinäkuuta 2012

Suosituimmat kirjoitukset - Top 3 bloggaukset

Top 3 suositut kirjoitukset - Kävijämäärien mukaan mitattuna


1. Paras tapa saada lisää näkyvyyttä - Hyvän blogikirjoituksen salaisuus


Tätä kaavaa on tullut noudatettua jo useamman vuoden. Kun tekee kirjoitukset näiden ohjeiden mukaan, niin eipä ylimääräisille optimoinneille juurikaan ole tarvetta. Sitten vain odottamaan, että aikaa kuluu, ja ihmiset alkavat linkittämään kirjoituksiin.

Lue lisää: Miten tehdä hyvä blogikirjoitus - Lisää näkyvyyttä

2. Ilmaiset ja parhaat työkalut hakukoneoptimointiin


Hakukoneoptimointeihin on myös ilmaisia työkaluja, ja selvästi moni on niitä myös metsästänyt. Näitä käytän itsekin yhä edelleen

Lue lisää: 10 ilmaista työkalua hakukoneoptimointiin

3. Gigantin sivujen hitaus


Jossain vaiheessa tuli kirjoiteltua "arvosteluja" eri sivujen optimoinneista, ja Gigantin sivujen arvosteluihin päätyy moni hakusanoilla "Gigantin sivut latautuvat hitaasti" "tökkivät" jne.

Mitään parannusta ei ole sivujen toimivuuteen tullut 1½ vuodessa. Omat tilaukset Gigantista ovat vähentyneet selvästi, kun en yksinkertaisesti jaksa sitä paskaa käyttöliittymää ja hitautta.

Lue lisää: Gigantin sivut - Varoittava esimerkki huonosta optimoinnista



Koska tietokoneen ääressä on välillä puuduttavaa istua, niin suosittelen hankkimaan piristystä toimistoon ja vapaa-aikaan iHerb.com:sta, josta löytyy vitamiinit, luontaistuotteet yms. halvalla. 5$ alennuskoodi ensimmäiseen tilaukseet. Kuponki menee automaattisesti ostoskoriin linkin kautta.

1 kommentti: