perjantai 1. kesäkuuta 2012

8 Hyvää syytä miksi käyttää iHerb Rewards-ohjelmaa

8 Hyvää syytä miksi liittyä iHerb Rewards-ohjelmaan:



IHerbin sivujen mukaan rewards-ohjelmalla ne jotka ovat suositelleet iHerbia kolmelle tai useammalle ovat ansainneet keskimäärin 240 dollaria vuodessa:

“Recent data analysis, conducted in October 2011, found that iHerb customers referring 3 or more people over a year ago earned an average of $240.00. And the figure for customers referring 10 or more people was $640.00. “

Mitä jos saisi yhden uuden suosituksen keskimäärin päivässä?


1. Ansaitseminen monella tasolla (multi-level)



IHerbin rewards-ohjelmalla ansaitseminen toimii neljään tasoon asti. Ensimmäinen tason (level) myynneistä kertyy tuloja neljä prosenttia, ja nämä tulevat suoraan sinun koodiasi käyttäneiden ostoista. Tason kaksi myynnit näiden kavereiden ostoista jne.

4% tuloja tason 1 myynneistä
3% tuloja tason 2 myynneistä
2% tuloja tason 3 myynneistä
1% tuloja tason 4 myynneistä


Mistään pyramidihuijauksesta ei ole kyse, eikä iHerbilla ole mitään jälleenmyynti tai ostopakkoja, tai mitään automaattisia tilauksia tai sitoumuksia.

Iherbin ei tarvitse maksaa mainostamisesta juurikaan mitään, vaan asiakkaat tekevät sen iHerbin puolesta. Tästä syystä iHerbin tuotteet pysyvät edullisina. Hinnat ovat lähes poikkeuksetta Suomen hintatasoa halvempina.


2. Et tarvitse kotisivuja rahan ansaitsemiseksi



Koska iHerbia voi suositella kavereille ja tuttaville pelkällä alennuskupongilla, niin ei tarvitse huolehtia, että on varmasti sinun linkkiäsi juuri klikattu.

Kuinka mainostaa?


- Käytä kuponkikoodia keskustelupalstoilla allekirjoituksena (katso että säännöt sallivat)
- Jaa alennuskoodia kavereille, perheelle, naapureille, työkavereille
- Käytä sosiaalista mediaa (Facebook, Twitter, Pinterest jne...)
- Ilmoitustauluilla
- Nettisivuilla/Blogissa
- Sähköpostin allekirjoituksena (älä spämmi)

3. Toimii monessa maassa



Yksi harvoista "mainosohjelmista" joka toimii maailmanlaajuisesti. Sama koodi toimii kaikissa maissa, joten ylläolevat kikat toimivat mainiosti.


4. Mainoksia on vaikea estää



Iherbin koodeja on mainostenesto-ohjelmilla (Adblocker) vaikea poistaa, kun kuponkikoodi on tekstinpätkänä.

Mainoskuvat voit suunnitella itse. Kunhan et nimeä tiedostoja tyyliin mainosbanneri.jpg tai vastaavaa, niin esto-ohjelmat ei niitä ainakaan automaattisesti osaa poistaa.


5. Hyvä palvelu ja halvat hinnat


Käytän iHerbia itse säännöllisesti. Ostan iherbista keskimäärin kerran kuukaudessa, koska monet tuotteet ovat selvästi halvempia, kuin Suomessa. Asiakaspalvelukin on aina vastannut kysymyksiin.


6. iHerbin alennukset ja kampanjat



Iherbilla on usein erilaisia kampanjoita, ja niillä onkin helppo houkutella uusia ostajia, ja samalla tietenkin itse nauttia hyvistä alennuksista. Kaikilla iHerbin koodeilla on sama arvo, joten jokaisella kupongilla saa samat alennukset ja edut.


7. Toimii kaikilla kotisivuilla



Kun on tarpeeksi luova, niin iHerbia voi käytännössä mainostaa minkälaisella sivulla tai blogilla tahansa. Kun voi itse suunnitella mainokset, niin mahdollisuuksia on melkein rajattomasti. Sama koodi toimii kaikilla sivuilla, joten mainostaminen on helppoa.

8. Iherb - My pages (Arvostelut)


Iherbilla tuli huhtikuussa käyttöön "My Page", joka mahdollistaa uusien käyttäjien liittymisen sinun arvosteluiden avulla.

Mikäli joku liittyy arvostelujesi kautta iHerbiin, niin sinä ansaitset siitä. Vähän sama, kuin Amazonin arvostelut, mutta sillä erotuksella, että myös sinä hyödyt.




Kuinka päästä alkuun iHerbin kanssa. Tee ensimmäinen tilaus tämän linkin kautta, ja saat vähintään 5 dollarin alennuksen.

Ensimmäisen tilauksen jälkeen saat oman koodin, jota voit jakaa ystävillesi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti