tiistai 26. huhtikuuta 2011

Hakukoneoptimointi ja Myytit - Yahoo! Answers

Yahoo! Answers - Vastaa kysymyksiin, ja saat kävijöitä sivuillesi?



Hakukoneoptimointi (SEO) on jännä laji. Siinä kaikki ovat asiantuntijoita, ja vääriä vastauksia ei ole. Mikäli olet tutustunut tähän ihanaan maailmaan, niin olet varmasti myös huomannut, että erilaiset foorumit ja blogit listaavat kaikkea mitä kannattaa/pitää tehdä, että saat sivusi paremmin näkyville... Myös tässä blogissa tuleekin käytyä näitä neuvoja läpi. Ainoa ero on, että täällä myös testataan nämä "hyväksi havaitut" vinkit.

Ajattelin tänään kertoa Yahoon palvelusta nimeltä "Answers". Siinä kuka tahansa voi vastata muiden esittämiin kysymyksiin, tai vastaavasti voit itse esittää kysymyksiä. Monet hehkuttavat tätä yhtenä hyvänä kikkana saada sivut paremmin näkyville, kun vastaukseen/kysymykseen voi laittaa oman nettisivun osoitteen. Näin saadaan kivasti lisää kävijöitä. Hieno ajatus, mutta...

Saadaksesi linkkisi toimiviksi sinun pitää nousta Yahoo Answers-palvelussa tasolle kaksi, ja se ei olekaan mikään kovin helppo juttu. Vastaamalla, äänestämällä jne. saat pisteitä, mutta niissäkin on ensimmäisellä tasolla rajoituksia. Pistetaulukon näet täältä.

Käytännössä vietät päiviä kyseisessä palvelussa tuskaillen helvetin huonojen kysymysten parissa, ja kun lopulta olet tasolla kaksi, niin ei kiinnosta enää juurikaan vastailla.

Entä sitten kun ole saanut omaa linkkiäsi viljeltyä pitkin Yahoon peltoa?


Hyvä kysymys. Onko sivuni sijoitus jossain noussut? En ole huomannut mitään eroa. Tuoko nämä Yahoon linkit lisää kävijöitä? Ei

Tälle SEO-experttien suosittelemalle palvelulle annamme arvosanan: V*ttu mitä p*skaa.


PS. Sen verran tästä oli iloa, että sain aiheen blogata. :)
PPS. Kyllä. Kuva on sarkasmia.
Piristystä toimistoon ja vapaa-aikaan!: Luontaistuotteet, vitamiinit ym. helposti ja halvalla iHerb.com:sta. Koodilla YUY952 saat 5 dollaria alennusta ensimmäisestä tilauksestasi! - Hakukoneet ja optimoinnit-blogi suosittelee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti