perjantai 1. huhtikuuta 2011

Googlen uusin SEO-työkalu: Page Speed Online

Googlen Page Speed Online mittaa nettisivujesi nopeuden


Google on julkistanut uuden web-pohjaisen Page Speed Online-työkalun mittaamaan nettisivujen nopeuksia. Samalla työkalulla pystyy myös mittaamaan sivujen nopeuksia "mobiilitilassa", eli miten sivut latautuvat mobiilikäyttäjille. Googlen Page Speed Online-työkalu pisteyttää sivut, ja antaa samalla vinkkejä miten sivuja voi nopeuttaa.

Googlen Matt Cutts on jo aikaisemmin ilmoittanut, että sivujen latausnopeus on yksi sivujen näkyvyyteen hakutuloksissa vaikuttava tekijä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että mitä nopeammin sivut latautuvat, sitä korkeammalta sivustosi löytyy Googlen hakutuloksista. Tietenkin tähän vaikuttaa moni muukin tekijä. Pelkkä parempi näkyvyys ei ole ainoa syy tehdä sivuista nopeammat, vaan nopeat sivut palvelevat myös käyttäjiäkin paremmin. Yksi hyvä työkalu lisää hakukoneoptimoinneista kiinnostuneille.

Tuskin olen ainoa joka arvostaa nopeammin latautuvia sivuja?

Muista myös: 10 parasta ilmaista työkalua hakukoneoptimointiin
Piristystä toimistoon ja vapaa-aikaan!: Luontaistuotteet, vitamiinit ym. helposti ja halvalla iHerb.com:sta. Koodilla YUY952 saat 5 dollaria alennusta ensimmäisestä tilauksestasi! - Hakukoneet ja optimoinnit-blogi suosittelee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti